Meniu Închide

EXECUTIE

Societatea noastra este autorizata ISU pentru executarea lucrarilor de montaj a instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, a instalatiilor de detectare, semnalizare si avertizare la incendii, a instalatiilor de desfumare.
Deasemenea suntem autorizati si executam lucrari de ignifugare a materialelor combustibile (lemn) si lucrari de termoprotectie a structurilor metalice.
Executam sisteme complete de semnalizare exit si hidranti interiori, montaj lampi de panica si de continuare a lucului, conform normativelor in vigoare.
Toate materialele folosite in lucrarile executate sunt de cea mai buna calitate si agrementate conform standardelor europene in domeniu.

Instalatii de limitare si stingere a incendiilor.

Exectutam lucrari de montaj pentru urmatoarelor tipuri de instalatii de limitare si stingere a incendiilor.- instalatii de stingere cu hidranti interiori;- instalatii de stingere cu hidranti exteriori;- instalatii de stingere cu sprinklere;- instalatii de stingere cu drencere.    Deasemenea executam lucrari de montaj a grupurilor de pompare pentru tipurile de instalatii de limitare si stingere enumerate mai sus si ACS-uri pentru instalatii cu sprinklere.    Experienta acumulata si profesionalimul personalului de executie ne permit sa abordam lucrari cu un nivel ridicat de coplexitate, garantand calitatea executiei.

Citeste mai mult!

Instalatii de detectie, semnalizare si avertizare incendiu.

Rolul instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare a incendiilor este acela de a depista si avertiza rapid orice inceput de incendiu pentru o interventie rapida in vederea lichidarii inceputului de incendiu inainte de generalizarea acestuia, si evacuarii rapide si in siguranta a persoanelor aflate in cladirea monitorizata.

Citeste mai mult!

Instalatii de desfumare.

Societatea noastra este autorizata pentru executarea lucrarilor de montaj a instalatiilor de desfumare conform legislatiei in vigoare si normativelor specifice.

Citeste mai mult!

Ignifugari

Societatea noastra este autorizata pentru executarea de ignifugari a materialelor combustibile (lemn).
Ignifugarea presupune acoperirea suprafetelor lemnoase (stalpi, grizi, sarpante, etc.) cu o solutie ignifuga cu rol de protectie. Aceasta are rolul de a intarzia aprinderea materialului lemnos, diminuind la minim pagubele in cazul unui incendiu.

Citeste mai mult!

Termoprotectie

Societatea noastra este autorizata pentru executarea de lucrari de termoprotectie a structurilor metalice.
Termoprotectia are ca scop cresterea rezistentei in timp a structurilor metalice in cazul unui incendiu, adica marirea timpului in care structura ajunge la temperatura critica, temperatura la care au loc deformari permanente a structurilor metalice.

Citeste mai mult!