Proiectare P.S.I

Proiectare/Instalare sisteme de detecție/alarmare a incendiilor

Exemple de astfel de echipamente: Butoane de alarmare, Detectoare de fum, Sirene interioare și exterioare (autoalimentate sau nu), Indicatoare luminoase de evacuare, Indicatoare profesionale de evacuare (pe suport PVC, cu protectie UV și împotriva degradării), etc.
Compania noastră oferă serviciile de proiectare, instalare și punere în funcțiune a tuturor tipurilor de sisteme și instalații de detecție și alarmare în caz de incendiu de care care aveți nevoie, la nivel național.
Alegerea acestor sisteme se face de către o persoană specializată în Analiza Riscurilor de Incendiu, iar proiectarea, instalarea și punerea în funcțiune este realizată de către o echipă de experți în domeniu (alcătuită din ingineri și tehnicieni) la cele mai înalte standarde și exigențe.
thumb_300x280_44-proiectare-detectie

Toate echipamentele folosite respectă cele mai înalte norme de calitate și au certificate europene valide.Serviciile se realizează în strictă conformitate cu indicațiile date de producătorii acestor echipamente.
Instalațiile de detecție și semnalizare a incendiilor au rolul de a asigura siguranța în situațiile de urgență, deoarece  detectează, dau posibilitatea de intervenție în timp util, sau chiar previn incendiile, pe lângă funcția de semnalizare a ieșirilor de urgență. Echiparea construcțiilor cu astfel de instalații se face în funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu și destinația clădirii, în conformitate cu normele legislative în vigoare și analiza expertului în domeniu.
Pentru a beneficia de acest serviciu, la cea mai avantajoasă ofertă de preț de pe piață sau de un pachet complet de servicii P.S.I. (ceea ce presupune reduceri mari de preț), nu ezitați să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.Un agent de vânzări va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.