PROIECTARE

Societatea noastra este autorizata pentru proiectarea instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare a inceniilor, instalatiilor de desfumare, intocmirea planurilor de interventie si evacuare.

Inginerii nostri au o experienta indelungata in proiectare si un portofoliu insemnat de clienti, ceea ce le permite sa abordeze  proiecte cu grad inalt de complexitate, proiectele asigurand atat respectarea prevederilor normativelor in vigoare in domeniu, cat si optimizarea instalantiilor pentru obtinerea unui pret de cost minim al acestora, la un nivel maxim de performanta si siguranta in exploatare.

Oferim consultanta tehnica de specialitate clientilor nostri, in vederea respectarii intocmai de catre acestia a cerintelor legislative in ceea ce priveste PSI-ul cu costuri minime pentru acestia.

Intocmim deasemenea relevee si documentatii tehnice pentru instalatiile existente de:

– limitare si stingere a incendiilor;

–  detectie, semnalizare si avertizare a incendiilor;

–  desfumare

Proiectarea instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor

– Instalatiile de limitare si stingere a incendiilor sunt concepute pentru a asigura limitarea dezvoltarii si extinderii incendiilor in interiorul sau exteriorul cladirii si stingerea acestora, pentru diminuarea la maxim a pierderilor materiale si de vieti omenesti.

Aceste instalatii sunt de mai multe feluri, dotarea cladirilor cu aceste instalatii, proiectarea si modul de utilizare a cestora facandu-se in functie de mai multe criterii, stipulate in normativele in vigoare cum ar fi: tipul de cladire, suprafata si volumul acesteia, destinatia acesteia, riscul de incendiu, etc

Citeste mai mult!

Proiectarea instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare incendiu

Aceste instalatii sunt proiectate tinandu-se cont de normativele in vigoare, de destinatia spatiilor, suprafata acestora si riscul la incendiu.
Rolul instalatiilor de detectie, semnalizare si avertizare a incendiilor este acela de a depista si avertiza rapid orice inceput de incendiu pentru o interventie rapida in vederea lichidarii inceputului de incendiu inainte de generalizarea acestuia, si evacuarii rapide si in siguranta a persoanelor aflate in cladirea monitorizata.

Citeste mai mult!

Proiectarea instalatiilor de desfumare

Instalatiile de desfumare sunt proiectate cu scopul de a realiza in cazul unui incendiu evacuarea fumului si a gazelor fierbinti in vederea asigurarii la nivelul solului a unui strat de aer proaspat care sa permita evacuarea persoanelor din incinta si interventia echipajelor de pompieri.
Instalatiile de desfumare vor asigura un circuit al aerului care sa permita evacuarea fumului prin partea superioara a cladirii (nivelului) si admisia de aer proaspat prin partea inferioara.

Citeste mai mult!