PROIECTARE

Instalatii de stingere

INSTALATII DE HIDRANTI

Executam instalatii de hidranti montati in interiorul cladirilor cat si exteriorul acestora.
Hidrantii de incendiu interior se amplaseaza in locuri vizibile si usor accesibile in caz de incendiu, in functie de raza lor de actiune si de necesitati, in urmatoarea ordine: langa intrari in cladiri, in case de scari, in holuri sau in vestibuluri, pe coridoare, langa intrarea in incaperi si in interiorul acestora.
Hidrantii de incendiu exterior pot fi subterani sau de suprafata si se amplaseaza la o distanta minimum 5m de zidul cladirilor pe care le protejeaza si la 15m de obiectivele care radiaza intens caldura in caz de incendiu.

hidranti
INSTALATII DE SPRINKLERE

Executam instalatii cu sprinklere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva incendiilor pentru spatii comerciale, depozite, spatii de productie, parcari. Superioritatea instalatiilor cu sprinklere este data de faptul ca acestea se declanseaza individual si actioneaza numai asupra ariei incendiate, evitandu-se inundarea inutila a zonelor necuprinse de incendiu.

sprinklere
INSTALATII DE PERDELE DE APA (DRENCERE)

Executam instalatii cu drencere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva propagarii incendiilor(utilizand perdele de apa) sau pentru stingerea incendiilor.Spre deosebire de sprinklere, la care conductele pe care sunt montate sunt tot timpul alimentate cu apa, in cazul drencerelor conductele sunt alimentate prin intermediul robinetilor de alimentare la care actionarea se face manual sau automat in caz de incendiu.Alegerea tipului de drencer, forma deflectorului pentru dispersarea apei, precum si modul de montare, se stabilesc conform indicatiilor producatorului, avand in vedere scopul urmarit.

perdele-de-apa
INSTALATII DE RIDICARE A PRESIUNII APEI

Instalatiile de ridicare a presiunii apei au rolul de a asigura un flux suficient de apa la sursele de alimentare cu apa din sistemele verticale. Deseori, unele sisteme de alimentare cu apa din diverse imobile nu au o presiune satisfacatoare, ceea ce ingreuneaza procesul de alimentare. Aceste imobile au nevoie de sisteme personalizate care sa asigure alimentarea constanta cu apa si la o presiune satisfacatoare. Instalatiile de ridicare a presiunii apei pot fi de folos atat pentru statiile de alimentare cu apa pentru consum menajer, cat si pentru instalatiile de stingere a incendiilor.

perdele-de-apa

Proiectare P.S.I

Proiectare/Instalare sisteme de detecție/alarmare a incendiilor

Exemple de astfel de echipamente: Butoane de alarmare, Detectoare de fum, Sirene interioare și exterioare (autoalimentate sau nu), Indicatoare luminoase de evacuare, Indicatoare profesionale de evacuare (pe suport PVC, cu protectie UV și împotriva degradării), etc.
Compania noastră oferă serviciile de proiectare, instalare și punere în funcțiune a tuturor tipurilor de sisteme și instalații de detecție și alarmare în caz de incendiu de care care aveți nevoie, la nivel național.
Alegerea acestor sisteme se face de către o persoană specializată în Analiza Riscurilor de Incendiu, iar proiectarea, instalarea și punerea în funcțiune este realizată de către o echipă de experți în domeniu (alcătuită din ingineri și tehnicieni) la cele mai înalte standarde și exigențe.
thumb_300x280_44-proiectare-detectie

Toate echipamentele folosite respectă cele mai înalte norme de calitate și au certificate europene valide.Serviciile se realizează în strictă conformitate cu indicațiile date de producătorii acestor echipamente.
Instalațiile de detecție și semnalizare a incendiilor au rolul de a asigura siguranța în situațiile de urgență, deoarece  detectează, dau posibilitatea de intervenție în timp util, sau chiar previn incendiile, pe lângă funcția de semnalizare a ieșirilor de urgență. Echiparea construcțiilor cu astfel de instalații se face în funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu și destinația clădirii, în conformitate cu normele legislative în vigoare și analiza expertului în domeniu.
Pentru a beneficia de acest serviciu, la cea mai avantajoasă ofertă de preț de pe piață sau de un pachet complet de servicii P.S.I. (ceea ce presupune reduceri mari de preț), nu ezitați să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.Un agent de vânzări va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.


Sisteme moderne de stingere

1. Elaborare proiect instalatie de stingere incendiu ( hidranti, sprinklere, alte sisteme moderne independente de stins incendiu)
2. Instalare Sistem de Stingere Incendiu (hidranti, sprinklere, alte sisteme moderne independente de stins incendiu )
3. Mentenanta Sistemelor de Stingere Incendiu (hidranti, sprinklere, alte sisteme moderne independente de stins incendiu )
rokstories6