INSTALARE

Instalare a sistemelor de stingere

Firma noastra este autorizata sa ofere servicii de instalare si intretinere a instalatiilor si sistemelor de limitare si stingere a incendiilor.
CANDO EXIM va ofera servicii complete: consultanta – proiectare – autorizare – instalare – mentenanta, pentru oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau completati formularul urmator si in cel mai scurt timp, unul dintre specialistii nostrii va va oferii toate detaliile necesare.
thumb_300x280_46-sprinkler

Instalare a sistemelor de alarmare si avertizare a incendiilor

Toate echipamentele folosite respectă cele mai înalte norme de calitate și au certificate europene valide.Serviciile se realizează în strictă conformitate cu indicațiile date de producătorii acestor echipamente.
Instalațiile de detecție și semnalizare a incendiilor au rolul de a asigura siguranța în situațiile de urgență, deoarece  detectează, dau posibilitatea de intervenție în timp util, sau chiar previn incendiile, pe lângă funcția de semnalizare a ieșirilor de urgență. Echiparea construcțiilor cu astfel de instalații se face în funcție de categoria, tipul, nivelul de risc la incendiu și destinația clădirii, în conformitate cu normele legislative în vigoare și analiza expertului în domeniu.
Pentru a beneficia de acest serviciu, la cea mai avantajoasă ofertă de preț de pe piață sau de un pachet complet de servicii P.S.I. (ceea ce presupune reduceri mari de preț), nu ezitați să ne contactați telefonic sau să completați formularul de mai jos.Un agent de vânzări va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp.


Ignifugari

Solutii profesioniste de ignifugare
Deoarece ne plac lucrurile bine facute si investim in permanenta in aparatura de ultima generatie si in pregatirea personalului. Oferim garantia unor servicii de ignifugare de calitate executate de liderul in domeniu de peste 8 ani.
Raport corect calitate-pret
Pachete variate de servicii ce acopera toata gama de servicii de intretinere cladiri a cel mai avantajos pret de pe piata. Practicam preturi corecte, fara a face rabat de la calitate. Cere o oferta personalizata si cu siguranta vom gasi solutia potrivita.
Experienta si amabilitate
Cu o experianta de peste 8 ani am invatat sa tratam cu maxima atentie fiecare lucrare de ignifugare. Un parteneriat de success porneste de la respect reciproc si nu ne abatem de la principiul conform caruia clientii nostri sunt cei mai importanti.